Over onze Fiat 500’s

Italianen hebben oog voor schoonheid. Onze Fiat 500’s zijn daar het perfecte voorbeeld van! Met de komst van deze charmante en stijlvolle auto’s schakelen we een versnelling hoger. Elke Fiat vertelt een ander verhaal. Zo verwijzen de namen Bologna, Napoli, Arezzo en Savona naar de steden waar we ze gingen ophalen. De Fiat’s werden eigenhandig gekozen, gerestaureerd en rijklaar gemaakt door onze pater familias. Ze zijn perfect om de mooie regio van de Leiestreek te verkennen. Je rijdt door de vele gezellige dorpen, elk met hun eigen bijzondere troeven. Liefhebbers van uitgestrekte en heuvelachtige landschappen kunnen hun hart ophalen in de Vlaamse Ardennen. Een rit met de Fiat 500, dat is vakantie in eigen land vol schoonheid.

Fiat 500 Bologna

Welkom in het bruisende Bologna! Hier flaneer je door romantische straatjes, poseer je bij scheve torens, drink je wijn van topklasse en is de pasta verrukkelijk. Laat je verleiden door de vurige passie van de stad.

Fiat 500 Napoli

Aah, de stad waar de pizza werd uitgevonden. Italiaanser dan Napels kan bijna niet. De belangrijkste havenstad van Italië kent een rijke geschiedenis. “Een mens die Napels heeft gezien kan nooit meer treurig zijn”, aldus Goethe.

Fiat 500 Arezzo

Een historische stad op een boogscheut van Florence. Omringd door de groene heuvels van Toscane ontdek je hier fantastische verhalen. Geen wonder dat scenes uit de wereldberoemde film La Vita è Bella hier zijn opgenomen.

Fiat 500 Savona

Savona is een schilderachtig stadje in het noorden van Italië. Hier kom je helemaal tot rust. Je bezoekt er indrukwekkende kerken en adembenemende kunstgalerijen. Een ideaal plekje om voluit te genieten van kunst en cultuur.