Over onze Vespa’s

De Vespa is sinds 1946 een geliefd icoon van Italiaanse stijl en een waar plezier om mee te rijden. De witte Vespa’s van Rent & Go zijn reeds jaren een begrip in de streek, maar wist je dat we naast onze witte Vespa’s ook over een ‘Pink Vespa’ beschikken. Naast het feit dat het misschien jouw favoriete kleur is, kan het ook ideaal zijn om iemand extra in de kijker te plaatsen. Ook onze Vespa Elettrica’s zijn een waar genot om in alle rust en stilte te genieten.

Door één van onze Vespa’s te huren ontdek je elke streek op een vlotte, eenvoudige en stijlvolle wijze. Even stoppen om te genieten van een mooie plek of lekkere picknick? Gewoon doen! Alleen, gezellig met twee of in groep: een rit met de Vespa is altijd een avontuur. Ontdek onze Vespa’s en maak je klaar voor een onvergetelijke tocht door de gezellige dorpjes in de Leiestreek of de Vlaamse Ardennen.

Vespa Primavera

De Vespa Primavera is een elegante scooter met een speels en modern design. Het iconische model werd door Vespa gelanceerd in 1968 en is ondertussen uitgegroeid tot een tijdloze klassieker. Deze Vespa met typische Italiaanse retro look is ideaal om je te begeven in het stadsverkeer, maar ook voor een ontspannen rit in de heuvelachtige groene omgeving. De Vespa Primavera combineert comfort en functionaliteit met een stijlvol en exclusief ontwerp. Het gebruiksgemak en comfort van de Vespa Primavera zorgen ervoor dat het de ideale scooter is voor een dag vol plezier.

Vespa Elettrica

De Vespa Elettrica is een 100% elektrische scooter. Het voertuig rijdt volledig stil én milieuvriendelijk. Als dat geen verademing is! De Vespa Elettrica is een sterk staaltje technologie dat beantwoordt aan de behoefte aan elektrische mobiliteit. Rijden met de Vespa Elettrica is een unieke ervaring door het ultieme rijgemak en het digitale dashboard. De elektrische scooter heeft een rijbereik van 100 kilometer en kan volledig opgeladen worden in slechts 4 uur.